0
Usporedba
0
Favoriti
  • Prijavi se
  • Gamerske stolice za maksimalnu udobnost igranja
    11. 09. 2020.

    Gamerske stolice za maksimalnu udobnost igranja

    11. 09. 2020.

    Otkada su se prve igraće stolice pojavile na tržištu, njihov dizajn, funkcionalnost i udobnost  dostigli su visoku razinu u današnjim ponudama. Njihova najvažnija prednost je što svojim ergonomskim dizajnom omogućavaju dugotrajno sjedenje, a da pritom ne uzrokuju popratne tegobe, poput bolova u leđima i zakočenosti tijela.

    Glavna karakteristika igraćih stolica je velik naslon za leđa, veći nego kod uredskih stolica. Naslon stolice podržava ramena i leđa kako bi tijelo što manje osjećalo umor.  Stolica svojom konstrukcijom podupire mišiće leđa, vrata i ramena tako da cijelo tijelo ima zdrav položaj sjedenja. Takve stolice stvaraju odličan osjećaj udobnosti jer tijelo guraju uspravno, pa nema osjećaja boli kod sjedenja u istom položaju kroz duži period. One imaju mogućnost prilagodbe visine kako bi zaslon bio u visini očiju bez naprezanja vrata. Dodatnu udobnost možete postići prilagodbom zaslona za ruke. Zahvaljujući svemu tome, možete se posvetiti postizanju još boljih rezultata kod igranja vaše omiljene igre bez ikakvih smetnji.

    Playseat Evolution Alcantara  pravi je primjer značajnog napretka u funkcionalnostima i dizajnu gamerskih stolica. Sadrži crni okvir i crnu presvlaku Alcantara, koja se koristi za sjedala u pravim trkaćim automobilima! Mogu ga koristiti i odrasli i djeca, tako da svi vaši prijatelji i članovi obitelji mogu uživati ​​u ovoj stolici. Ovo je sjedalo stabilno, vrlo udobno i prilagodljivo. Zahvaljujući jedinstvenom, patentiranom sklopivom dizajnu, potrebno je malo prostora kad nije u upotrebi. Ova gamerska stolica je razvijena u suradnji s profesionalnim trkaćim vozačima, stoga ona vjerno reproducira položaj i osjećaj vožnje pravog trkaćeg automobila! Kompatibilna je sa: PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, Wii, Wii U, Switch, PC, Mac, te sa svim konzolama i osobnim računalima. Ima vrhunsku kvalitetu izrade, stabilnosti i udobnosti. Izdržljiv i potpuno podesiv okvir s crnim premazom. Lako se montira i jednostavan je za pohranu zahvaljujući patentiranom sklopivom dizajnu.

    Playseat Office Seat White igraća je stolica koju ćete rado smjestiti i u svoj poslovni ured. Izgled ove stolice i osjećaj koji daje kod sjedenja jest kao da se nalazite u pravom trkaćem sjedalu uz maksimalnu udobnost koja je potrebna prilikom višesatnog sjedenja. Ergonomskog dizajna i napravljena od visokokvalitetnih materijala, ova igraća stolica sadrži kvalitetni sustav plinskih cilindara za podizanje i omogućava da se optimalno smjestite za svoj stol. Presvučena je visokokvalitetnim bijelim vinilom izgleda prave kože. Vrlo je stabilna i ima jako čvrsto postolje sa podesivim naslonom za krajnju fleksibilnost prilikom sjedenja. Praktična je za pohranu zbog preklopnog naslona. Naslon za ruku je podesiv po visini i ima izdržljive mekane jastuke.

    Svakako treba napomenuti kako se cjelokupni doživljaj igranja može dodatno upotpuniti uz pomoć raznih dodataka za igraće stolice. Playseat Seat Slider je klizač kojim omogućavate pomicanje svoje gamerske stolice naprijed – nazad i na taj način lako mijenjate udaljenost do volana i pedala. Stolicu možete pomaknuti do 140 cm prema naprijed i do 90 cm unatrag. Playseat Floor Mat protuklizna podloga koja će zaštiti svaku vrstu poda od oštećenja i održati stolicu na mjestu čak i kod najintezivnijeg igranja.

    Podignite svoj užitak igranja na novu razinu i pritom si priuštite maksimalnu udobnost dugotrajnog sjedenja!